DPÜ Etkinlikler

TÜBİTAK’tan DPÜ’ye 23 Projede Destek

27 Mart 2024, Çarşamba TÜBİTAK, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı’nın 2023/2 dönemi kapsamında DPÜ’nün 23 projesinin desteklendiğini duyurdu.

DPÜ Altıntaş MYO’da Kariyer Buluşması

27 Mart 2024, Çarşamba Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda bahar yarıyılında tüm 1. sınıf öğrencilerinin aldığı Kariyer Planlaması dersi sektör buluşmalarının ilki gerçekleştirildi.

DPÜ KSBMYO’da Devir Teslim Töreni

27 Mart 2024, Çarşamba Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Emre Sezici, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Hakan Kara’dan devraldı.

DPÜ’de Dünya Su Günü Etkinliği

25 Mart 2024, Pazartesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Dünya Su Günü’nde su kaynaklarının verimli kullanılmasının konu edindiği konferansa ev sahipliği yaptı.