DPÜ Etkinlikler

DPÜ’de Çanakkale Geçilmez Paneli

18 Mart 2024, Pazartesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale Geçilmez başlıklı bir panel düzenlendi.

DPÜ Simav MYO’da Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri

14 Mart 2024, Perşembe Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm. Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in konuşmacı olarak katıldığı ’Stres ve Baş Etme Yöntemleri’ ile ’Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar’ konu başlıklı iki ayrı etkinlik düzenlendi.

DPÜ’nün Motivasyon Tırı İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

14 Mart 2024, Perşembe Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın yürütücülüğünü yaptığı Motivasyon Tırı eğitimleri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da katıldığı etkinlikte İnköy İlkokulu öğrencilerini ağırladı.