Gediz MYO’da Rosetta Stone ve EBSCO Semineri

Gediz MYO‘da üniversitemizin üye olduğu Rosetta Stone ve Ebsco Discovery Services programlarının etkin kullanılmaları için personelimize ve öğrencilerimize seminer verildi.

Gediz Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin üniversitemizin üyesi olduğu Rosetta Stone ve Ebsco Discovery Services programlarından etkin şekilde faydalanmakları için seminer verildi.

DPÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abonelik yapılan, 30 farklı dil öğreten, çevrimiçi dil eğitim seti Rosetta Stone ile üniversite kütüphanemiz tüm kaynaklarını tek arayüzde tarama imkanı sunan Ebsco Discovery Services (EDS) ile yapılacak araştırmalarda fayda sağlayacak Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik İpuçları konulu seminere personelimiz ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Seminerde programı cep telefonuna indirerek üye olan katılımcılar, yaptıkları uygulamalarla program hakkında bilgi sahibi oldular. 30 farklı dil öğreten online dil eğitim seti Rosetta Stone programına Gediz MYO akademik ve idari personel ile öğrencileri ücretsiz olarak üye yapıldı.

Seminerin bitiminde Gediz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan, emeği geçenlere teşekkür ederek, Ebsco Discovery Services şirketi yetkilisi Uğurcan Özkan ve Kütüphaneci Ayşe Nur Dölek’e teşekkür belgesi verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Kasım 2018, Cuma / 1178 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler