Prof. Dr. Remzi Gören’den Gediz’e Nezaket Ziyaretleri

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Gediz ilçesinde kaymakamlık, belediye başkanlığı, ticaret ve sanayi odası ve meslek yüksekokulumuzu kapsayan bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören nezaket ziyareti kapsamında, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’i, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı, Gediz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk'ü ve Gediz Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Fethullah Karamete, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan Darcan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in ziyaretleri esnasında yanlarında hazır bulundular. Yapılan görüşmelerde üniversite sivil toplum kuruluşları iş birliği kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Gören, Meslek Yüksekokul Müdürümüz ve yöneticileri ile yüksekokulumuz hakkında bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Kasım 2018, Perşembe / 651 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, gediz myo, gediz,