Kütahya Valisi Ömer Toraman’dan Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’la bir araya geldi.

Üniversitemizin Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ve rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Halis Aydemir, Prof. Dr. Kaan Erarslan, Prof Dr. Şükrü Şentürk ve Genel Sekreterimiz Niyazi Şermet'in de bulunduğu görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Vali Toraman'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti. Rektörümüz görevine yeni atanan Kütahya Valisi'ne Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi. Vali Ömer Toraman da daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektörümüz'e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Dr. Ömer Toraman, 27 Ekim’de yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Kütahya Valiliği’ne atanmıştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Kasım 2018, Salı / 1628 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Ömer Toraman, Kütahya Valisi,