Gediz MYO‘da İSG Kurul Toplantısı

Gediz Meslek Yüksekokulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulunda İlçe Meslek Yüksekokulları İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüzce Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk başkanlığında, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bülent Büyükkıdan’ın katılımıyla, İlçelerimizde bulunan Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımız arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması ve İSG hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için 9 Kasım 2018 Cuma günü Gediz Meslek Yüksekokulunda ilgili birimlerin Müdürleri ve Yüksekokul Sekreterlerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Toplantıda; İlçelerdeki akademik birimlerin risk değerlendirme ve risk seviyelerini düşürme çalışmaları, mevcut Acil Durum Planları'nın değerlendirilerek güncelleme çalışmalarının yapılması, tüm cihaz ve iş ekipmanlarının periyodik kontrollerinin yapılması, kadroya geçen çalışanların mesleki yeterlilik belgelerinin araştırılması ve mesleki yeterliliklere uygun iş verilmesi, Yangın algılama-uyarı-müdahale sistemleri kontrol edilerek sürekli çalışır durumda tutulması, Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler (DÖF) formu kullanımı ile ilgili konular, ilçelerdeki akademik birimler arasında iş birliği ve birlikteliğinin sağlanması ile İSG birim sorumlularının ve koordinatörlüğümüz arasındaki koordinasyonun sağlanması konuları görüşüldü.

Son derece faydalı olduğu değerlendirilen toplantı, dilek ve temennilerin ardından, birimlerin İSG konularında yapmış oldukları çalışmalardaki katkılarından dolayı ödül töreni düzenlenmesiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Kasım 2018, Pazartesi / 1170 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler