Resimlerle Dumlupınar‘dan Dumlupınar‘a

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri fakülte binasında Dumlupınar‘dan Dumlupınar‘a Karma Resim Sergisi açtı.

Güzel Sanatlar Fakültemizin akademisyenleri ve öğrencileri fakülte binasında Dumlupınar'dan Dumlupınar'a Karma Resim Sergisi'ni açtılar.

Üniversitemizin yürüttüğü Dumlupınar'dan Dumlupınar'a projesinin adını taşıyan karma resim sergisinin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Ahmet Altuncu, fakültemizin öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

Sergi, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selda Mant Menay'ın açılış konuşması ile açıldı.

Sergide Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yağlı boya, akrilik ve karışık teknik olarak hazırlanan 44 eser hakkında eser sahiplerinden tek tek bilgi aldı.

Açılış eser sahiplerine teşekkür belgesi sunulmasıyla sona erdi.

Dumlupınar'dan Dumlupınar'a Karma Resim Sergisi 9 Kasım 2018 tarihine kadar DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Frigya Sergi Salonu'nda sergilenmeye devam edecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Kasım 2018, Perşembe / 2372 defa okundu.