DPÜ’de İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç Rüzgârı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, ön gösterimi Kütahya’da yapılacak olan Yol Arkadaşım 2 filminin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’u ağırladı.

Yol Arkadaşım 2 filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.

Üniversitemizin Radyo Topluluğu’nun düzenlediği ve Kapalı Spor Salonunda yüzlerce öğrencimizin ve Kütahya Özel Dumlupınar Koleji öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen söyleşide Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak öğrencilerimizin filmleri, yeni projeleri ve üniversite hayatlarına ilişkin sorularını yanıtladılar.

Geçen yıl aynı dönemde serinin ilk filmi için de Kütahya’ya gelen ve öğrencilerimizle buluşan Büyükak ve Koç, söyleşinin ardından öğrencilerimizle toplu fotoğraf çektirdikten sonra bu akşam filmin ön gösteriminin yapılacağı Sera Kütahya AVM’deki sinema salonunda gitmek için hareket ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ekim 2018, Perşembe / 2946 defa okundu.