Filistinli Öğrencilerden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Üniversitemizde eğitim alma fırsatı edinen Filistinli öğrenciler, rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yükseköğretim Kurulu’nun Filistinli öğrenciler için üniversitemize tanıdığı eğitim görme hakkından faydalanan öğrenciler rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ülkelerindeki koşullar nedeniyle iyi bir eğitim şansından yararlanamayan Filistinli öğrenciler ve beraberlerindeki Filistinli temsilciler, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e yaptıkları ziyarette Türkiye’de ve Kütahya'da bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Filistin Uluslararası Eğitim Danışmanlığı Grubu yöneticisi İsmail Halahleh, burada yaptığı konuşmada “Türkiye’de bulunmak ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bir parçası olmak bizler için büyük şans. Filistin, Türkiye’nin bir parçası. Filistin İslam’ın bir parçası. Bizler burayı evimiz gibi görüyor ve öyle hissediyoruz. Tüm Filistinliler adına Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de teşekkürleri kabul ederek başladığı konuşmasında “Konuklarımızın kendilerini evlerindeki gibi hissetmeleri çok güzel bir duygu. Duygularımız bir, değerlerimiz bir. Bizler de onları ülkemizde ve Kütahya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Filistinli öğrencilerimiz ne kadar başarılı olduklarını geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da kanıtlayacaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ağustos 2018, Cuma / 3164 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler