Dr. Mehmet Nuri Uygun’dan Rektörümüze Nazik Ziyaret

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Mûsikîsi Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Nuri Uygun, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören‘e nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Mûsikîsi Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Nuri Uygun ile rektörlük makamında bir araya geldi.

1. Uluslararası Ahmet Yakupoğlu Sempozyumu'nun davetli konuşmacılarından olan Dr. Mehmet Nuri Uygun, sempozyuma davet mektubunu rektörümüzden aldı.

Kendisi de bir Kütahyalı olan Dr. Mehmet Nuri Uygun, Ahmet Yakupoğlu'nun Kütahya için yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra üniversitemizin kuruluşunda da emeği geçtiğini ve güzel olaylara vesile olduğunu belirtirken duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Merhum ressam Ahmet Yakupoğlu ile resim ve ney meşklerinden ve anılarından bahseden konuğumuz Dr. Mehmet Nuri Uygun, yapımı tamamlanmak üzere olan Ahmet Yakupoğlu Müzesi hakkında Prof. Dr. Remzi Gören'den bilgi aldı.

GÖREN: SEMPOZYUMDA SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIM

Rektörümüz ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü olarak Ahmet Yakupoğlu Şehir, Sanat ve Tasarım Sempozyumunu 19-20 Kasım 2018 tarihinde üniversitemizin çatısı altında gerçekleştireceğimizi ifade ederek, Uygun'a "Sempozyumumuza katkılarınızdan ve nazik ziyaretimizden dolayı üniversitemiz adına teşekkür ediyorum. 1. Uluslararası Ahmet Yakupoğlu Sempozyumunda davetli konuşmacı olarak sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyarım" dedi.

Uygun da üniversitemiz rektörlüğünün himayesinde gerçekleştirilecek olan sempozyumda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ağustos 2018, Cuma / 2723 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler