Güzel Sanatlarda Etkili İletişim Becerileri Semineri’ne Yoğun İlgi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Zafer Kalkınma Ajansının desteklemiş olduğu ‘Güzel Sanatlarda Etkili İletişim Becerileri’ adlı seminer katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı Salon’da düzenlenen seminere, Proje yetkilisi Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yazkaç ve Zafer Kalkınma Ajansının görevlendirmiş olduğu eğitim uzmanı Nilgün Tuluk’un yanı sıra DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve Resim Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans öğrencileri katıldı. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği seminerde, dört güne yayılan ve toplam 20 saat süren eğitimler ile çeşitli iletişim beceri teknikleri ve yöntemleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim sonrasında düzenlenen sertifika töreninde katılımcılara sertifikalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yazkaç ve eğitmen Nilgün Tuluk verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2018, Cuma / 1765 defa okundu.