Yakupoğlu Buluşmaları Üsküdar

Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür Merkezinde Yakupoğlu Buluşmaları Üsküdar isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Merhum Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun eserlerinden oluşan resim sergisi ve merhum ressamın öğrencilerinin çini sergisinin açılışı ile başlayan etkinlik, yine ressamın öğrencilerinin verdiği Abdullah ŞEN yönetiminde gerçekleşen Türk Musiki konseri ile son buldu. Çok sayıda sanat severin katılımı ile gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Anıl İÇA, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Süleyman ÇANKAYA, Eski İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet YILDIZ, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şube Müdürü ve İstanbul'da ikamet eden Kütahya'lı hemşehrilerimiz ve Üniversitemiz personeli de katılım sağladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Nisan 2018, Cuma / 2307 defa okundu.