Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Nevruz Bayram’ı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR, Kütahya Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU, Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa BİLİCİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, İl Jandarma Alay Komutanı, Kütahya İl Emniyet Müdürü, Kütahya Geneli İl Müdürleri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve Kütahya halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Serdar NAZLIPINAR’ ın nevruz konulu konuşmasıyla devam etti. Kütahya Belediye Başkanı ve Kütahya Valisinin konuşmalarının ardından, Üniversitemiz Halk Oyunları Ekibinin gösterileriyle devam eden program Nevruz ateşinin yakılması ve Nevruz pilavının ikramıyla coşkulu bir şekilde son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mart 2018, Çarşamba / 3969 defa okundu.