Yabancı Dil Okutmanlarına Uygulamalı Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)’nın başlattığı 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında yaptığı “YDYO Proje Yazmak İstiyor” başlıklı 2. başvurusunun da başarılı olarak kabul edilmesinin ardından Yüksekokul’da görev yapmakta olan 16 öğretim elemanı 29 Ocak-2 Şubat 2018 tarihleri arasında “Uygulamalı Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi” aldılar.

ZEKA tarafından “TR33 Bölgesi’nin beşeri sermayesini ve kurumsal kapasitesini geliştirici nitelikteki eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma faaliyetlerinin desteklenmesi” amacıyla ilan edilen bu programın “Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarının desteklenmesi” önceliği altında yapılan teknik destek başvurusu sonucunda, Ajans’ın belirlemiş olduğu yüklenici firmadan gelen bir uzman tarafından öğretim elemanlarına 5 gün boyunca günde 5 saat olmak üzere toplamda 25 saatlik uygulamalı bir eğitim verildi. Eğitim boyunca “Proje Döngüsü Yönetimi, Erasmus+ Proje Çağrıları, Başvuru Formlarının Doldurulması ve Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi” gibi konular ele alındı.

Eğitim sonrasında eğitime katılan tüm öğretim elemanlarına sertifikaları Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kaan ERARSLAN tarafından takdim edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Şubat 2018, Pazartesi / 2109 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler