Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Heyetinden Mühendislik Fakültemize Anlamlı Ziyaret

Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, KOSGEB İl Müdürü Yaşar Yıldırım, İş-Kur İl Müdürü Kamil Uçan, SGK İl Müdürü İsmail Sayar, Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Uzmanı Kutlu Eser ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği ( KÜSİ ) İl temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Gün tarafından oluşan KÜSİ heyeti Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi‘ne KÜSİ Eylem planı kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu zamana kadar yapılan KÜSİ çalışmaları hakkında Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Göktay Ediz’e ve Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanlarına kısa bir sunum gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Göktay Ediz, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Köse, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Aydın, Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İskender Işık, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Abdullah Keçeciler, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuran Bağırgan, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özburan ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Celal Yaşar ziyaret esnasında yapılacak çalışmalar hakkında düşünce ve görüşlerini dile getirdiler.

KÜSİ ziyareti neticesinde Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Göktay Ediz sektörel odaklı sanayici ve bölüm buluşmalarının yapılması için ev sahipliği yapabileceklerini dile getirdi, Mühendislik Fakültesi aynı zamanda 25.10.2017 tarihinde KOSGEB ve ZEKA tarafından verilen teşviklerin anlatılacağı panele de ev sahipliği yapacak.  

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2017, Pazartesi / 2341 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler