Üniversitemiz Yabancı Dil Okutmanlarına Öğrenci Koçluğu Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nun, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)’nın başlattığı 2017 Yılı Teknik Destek Programı 1. dönem kapsamında yaptığı başvurunun başarılı ilan edilmesinin ardından Yabancı Diller Yüksekokulumuzda görev yapmakta olan 20 öğretim elemanı Öğrenci Koçluğu Eğitimi aldı.

ZEKA tarafından “TR33 Bölgesi’nin beşeri sermayesini ve kurumsal kapasitesini geliştirici nitelikteki eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma faaliyetlerinin desteklenmesi” amacıyla ilan edilen bu programın “Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarının desteklenmesi” önceliği altında yapılan teknik destek başvurusu sonucunda, Ajans’ın belirlemiş olduğu yüklenici firmadan gelen bir uzman tarafından öğretim elemanlarına 5 gün ve günde 5 saat olmak üzere toplamda 25 saatlik bir eğitim verildi.

Eğitim sonrasında eğitime katılan tüm öğretim elemanlarımıza yüklenici tarafından sağlanan sertifikaları takdim edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ağustos 2017, Çarşamba / 3946 defa okundu.