Gururumuz Ramil Guliyev Dünya Şampiyonu

Dünya Atletizm Şampiyonası Erkekler 200 Metre Finali’nde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencisi Ramil Guliyev, 20.09‘lik dereceyle altın madalya kazandı. Londra’da devam eden Dünya Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Ramil Guliyev, bu sonuçla Türkiye’nin Dünya Atletizm Şampiyonaları tarihindeki ilk altın madalyasını kazanmış oldu.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencisi Ramil Guliyev’in tarihi başarısından dolayı açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören şunları söyledi: “Ramil’in tarihi başarılar kazanacağını bekliyorduk. Karakteriyle ve çalışma arzusuyla bu başarılarını devam ettireceğine inanıyoruz. Dumlupınar Üniversitesi olarak Öğrencimiz Ramil Guliyev ile gurur duyuyoruz. Ramil ve hocalarımızı canı yürekten kutlarız.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ağustos 2017, Cuma / 10103 defa okundu.