Üniversitemiz 15 Temmuz Gazisi Öğrencilerini Unutmadı

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Yasin Lezgi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Elif Pilavcı ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Merve Kalaycı yaralandı.

Darbe gecesi, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınlarında savaş uçaklarından atılan bombalar sonucu babasını şehit veren ve kendisi de ağır yaralanan Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencisi Yasin Lezgi’yi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Miktat Bektaş ve Fen Edebiyat Fakültemiz Türk Dili Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Güler’den oluşan heyet ziyaret etti. Ziyarette, aileye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Üniversitemiz heyeti, Kütahya ve Dumlupınar Üniversitesi olarak başta Yasin Lezgi olmak üzere diğer Gazi öğrencilerimiz Elif Pilavcı ve Merve Kalaycı ile tüm gazilerimize sahip çıkacaklarını ve anılarını her daim yaşatacaklarını belirtti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2017, Pazartesi / 3670 defa okundu.