MHP Merkez İlçe Teşkilatından Rektörümüze Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Rektörümüz Prof.Dr. Remzi Gören’i makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e kabullerinden dolayı teşekkür eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Kütahya’nın her alanda gelişmesinin tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarının uyumuyla gerçekleşeceğini belirtti. Öğrencilerin ikametgâhlarının Kütahya’ya alınması noktasında Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’den destek istedi ve bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinin istişaresinde bulundu. Ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.


MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ile ekibine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Kütahya için herkesin el birliği içinde, birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.
 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Temmuz 2017, Pazartesi / 2641 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler