International Group For Educational Consultancy (IGEC) Bölgesel Direktörü Mohammed Nimrawi Ve Cidde Bölgesi Sorumlusu Anas Tarman Üniversitemizi Ziyaret Etti

International Group for Educational Consultancy (IGEC) Bölgesel Direktörü Mohammed Nimrawi ve Cidde Bölgesi Sorumlusu Anas Tarman Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Üniversitemizde incelemelerde bulunan Mohammed Nimrawi ve Anas Tarman, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ile görüşüp Üniversitemiz hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Muhtemel işbirliklerinin ele alındığı görüşmede, sonbaharda Üniversitemizde işbirlikleri konusunda konferans düzenlenmesi planlandı.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan konuklar Üniversitemiz yerleşkesini ve imkânlarını çok beğendiklerini ifade ederek Üniversitemizi tekrar ziyaret edeceklerini belirtti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dumlupınar Üniversitesi olarak uluslararası işbirliklerine her zaman açık olduklarını ifade etti.   

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2017, Çarşamba / 2237 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler