Varmak İçin Değil Sürmek İçin Yollardayız Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor ve Daire Başkanlığı Motor Sporları Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Turkchopper Motosiklet Kulübü Üyelerinin katıldığı Varmak İçin Değil Sürmek İçin Yollardayız Söyleşisi düzenlendi.

Gerçekleşen söyleşide konuşan Üniversitemiz DUMOST Ekibi Başkanı Merve Uzun: “Topluluğun amaçlarından, motor kullanma heyecanını tüm öğrencilere aktarmak istiyoruz. 3 Yıl sonra tekrar böyle bir etkinlikte buluştuğumuz için mutluyuz. Bize bu imkanı veren Üniversitemize çok teşekkür ederiz” dedi.

Turkchopper Kulübü’nün 2007 yılında İzmir’de kurulduğunu söyleyen Turkchopper Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Öztürk konuşmalarına şöyle devam etti: “Kütahya olarak Türkiye’de 5. İl teşkilatıyız. Kuruluşumuzu özellikle 30 Ağustos tarihinde yaptık. Amacımız gençleri motosiklete özendirmek, motosikletli etkinlikler düzenlemek ve trafikte alınması gereken önlemler hakkında bilgi vermek.”

Türkchopper Kulübü Koordinatör Başkanı Oğuz Taşkın “motosiklet kullanırken en önemli unsurların gideceğimiz yere sağ salim varabilmemiz, motosiklete ve hiçbir canlıya zarar vermemek olduğunu, bilinçli ve farkında olarak motosiklete binmemiz gerektiğini” söyledi.

Motosiklet kullanıcılarının sürüş düzenleri hakkında bilgiler veren Oğuz Taşkın Uluslararası motosiklet el işaretlerinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekerek bu konuyla ilgili bir video gösterimi yaptı. Katılımcılar konuşmalarının ardından, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Mart 2017, Salı / 1937 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler