Gediz Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Planlama Günleri Kapsamında Türkiye’de Sigorta Sektörü Semineri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Gediz MYO’ da, “Bankacılık ve Sigortacılık” bölümünde okuyan 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı Türkiye’de Sigorta Sektörü Semineri düzenlendi. Kariyer Planlama Günleri kapsamında düzenlenen ilk seminerde Türkiye’de sigorta sektörü, sigortacılığın geçmişi, günümüzde sigortacılığın önemi, sigortacılığın geleceği ve sigortacılık sektöründe istihdam olanakları konusunda seminer düzenlendi. Öğretim Görevlisi Mehmet Mutlu tarafından düzenlenen seminerde konuşmacı olarak katılan ES Sigorta Aracılık Hizmetleri Acente Sahibi Sedat Kabaağaç hazır bulundu.

Sedat Kabaağaç gerçekleştirdiği seminerde bankacı veya sigortacı olmaya aday öğrencilere, kendilerini mesleki olarak hangi konularda yetiştirmeleri gerektiği, iş hayatına atıldıklarında karşılaşacakları zorluklar gibi konularda deneyimlerine dayanarak önerilerde bulunarak kendisinin de yaşadığı örnek olaylardan kesitler aktardı.

Sedat Kababağaç  okulumuzun talebine gösterdiği olumlu yaklaşım ve gerçekleştirdiği sunum için Gediz MYO adına, Öğretim Görevlisi Mehmet Mutlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2017, Çarşamba / 1709 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler