Öğrencimiz Cemal Çavdar’dan Bir Büyük Başarı Daha

Üniversitemiz BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği 3. Sınıf Öğrencisi ve Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Üyesi Cemal Çavdar, İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Grekoromen 80 Kg ve Büyükler Serbest Stil 86 Kg’da Türkiye Üçüncüsü oldu. Elde edilen büyük başarının ardından Öğrencimiz Cemal Çavdar ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Ali Osman Altınay Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Öğrencimiz Cemal Çavdar ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Ali Osman Altınay’a teşekkür etti. Cemal Çavdar’ın başarılarının devam etmesini temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Temmuz 2017 gerçekleşecek İşitme Engelli Olimpiyatları’nda (2017 Deaflympics)  Cemal Çavdar’dan altın madalya beklediğini belirtti. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Cemal Çavdar’a hediye takdim etti.

Cemal Çavdar’ın 2011 yılında gerçekleşen İşitme Engelliler Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda 3.’lüğü, 2015 yılında gerçekleşen İşitme Engelliler Genç Dünya Şampiyonası’nda 5.’liği bulunmaktadır. Cemal Çavdar 18-30 Temmuz 2017’de gerçekleşecek İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na (2017 Deaflympics) hazırlanmaktadır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Şubat 2017, Perşembe / 5580 defa okundu.

Etiketler : dpü,