Şaphane Meslek Yüksekokulumuz TBMM’ye Teknik Gezi Düzenledi

Şaphane Meslek Yüksekokulumuz tarafından Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ile Yerel Yönetimler Programı Danışmanları Öğr. Gör. Canan Armağan ve Öğr. Gör. Cemil Doğan eşliğinde 40 öğrenci ile Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne Teknik Gezi ve Anıtkabir Ziyareti gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize, Meclis rehberleri tarafından TBMM gezdirildi. TBMM Genel Kurul Salonunda bilgi verildi. Ayrıca, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı organizasyonunda, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Altınkaynak, İdari İşler Müdür Yardımcısı Alper Sazlık, Halkla İlişkiler Şefi Nalan Kurdoğlu ve Yönetici Sekreteri İlknur Kandil’in konuşmacı olarak katıldığı “İş Yaşamı ve Sekreterlik Mesleğinin İncelikleri Semineri” verildi.

Günün anısına TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Altınkaynak’a Öğr. Gör. Canan Armağan Üniversitemiz Anı Tabağını takdim etti..

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ocak 2017, Pazartesi / 2403 defa okundu.

Etiketler : dpü,