Gediz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar Gediz MYO’da Akademik, İdari Personel ve Öğrencilerle Vedalaştı

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar görev değişikliği nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu ve akademik-idari personel ile görüşmede bulundu. Öğrencilere de bir veda konuşması da yapan İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar öğrencilerden bu vatanın kıymetini bilmelerini istedi.

Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu da konuşmasında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar’a bu güne kadar vermiş olduğu hizmet, okulumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan  dolayı teşekkür ederek tören sonunda hatıra plaketi sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ocak 2017, Cuma / 2904 defa okundu.