Üniversite Alanında Türkiye’ye Değer Katanlar Ödülü Üniversitemize Verildi

TurcoMoney Uluslararası Ekonomi ve Finans Dergisi’nin “Türkiye’ye Değer Katanlar” TurcoVision 2015 Ödülleri, İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. İş ve sanayi dünyasından birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra Üniversitemiz, inceleme komisyonunun yaptığı değerlendirmeler sonucunda, projeleri ve bilimsel çalışmalarıyla Ülkemize en fazla değer katan ve en iyi çıkışı gerçekleştiren üniversite olarak ödüllendirildi.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ödül törenine video mesajıyla ile katıldı. Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılıç, ödül sahiplerinin, onursal başkanlığını Sayın Bakan Ali Coşkun’un yaptığı inceleme kurulu tarafından, 3 ay süren titiz çalışmalar neticesinde tespit edildiğini belirtti. Dr. Kılıç, çalışma sonucunda Türkiye’ye gerçekten değer katan, istihdam üreten, üretim yapan kurum ve kuruluşları ödüllendirdiklerini ifade etti. Üretilen projelerin Türkiye’ye sağladığı katkılar, bilimsel çalışmaların toplumsal faydası göz önüne alındığında, Üniversitemiz 182 üniversite arasında ödül almaya hak kazanan akademik kurum olarak belirlendi.

Gerçekleşen törene, ödül sahiplerinin yanı sıra siyaset, iş, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Törende Üniversitemiz adına ödülü almak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Doç. Dr. Fatih Şen yer aldılar. Yaptığı konuşmada Prof. Dr. Erarslan, 182 üniversite arasında ödül almaya hak kazanmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını, bu başarıyı elde etmede katkı sağlayan bütün akademik ve idari personelimize müteşekkir olduklarını, ayrıca ödülü takdir eden TurcoMoney ailesine şükranlarını ifade etti. Anadolu’nun bağrı Kütahya’da 25. yılını idrak eden bu genç üniversitenin, devletimizin desteği, sanayi ve iş dünyasının işbirliğiyle daha büyük başarılar elde edeceğini belirtti.

Ödül kazanan kurum ve kişiler şöyle:

Yılın Bakanı: Prof. Dr. Numan Kurtulmuş (Başbakan Yardımcısı)

THY

TAV

Merhum Mustafa Koç / Koç Holding

Ahmet Nazif Zorlu / Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Zafer Kurtul Sabancı Holding CEO’su

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü / Prof. Dr. Remzi Gören

Vahap Küçük / LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı

TEB

Cem Seymen / CNN Türk Programcı

Kuveyt Türk

Ford Otosan

Haluk Okutur / Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı / Esma Tuncer Aydos

Yıldız Holding

SOCAR

KAGİDER

Fuat Tosyalı / Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Rönesans İnşaat

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Turcomoney Özel Ödülleri

Şekerbank

Orka Holding/Damat

GCM Menkul Kıymetler

TİDE (Türkiye İç Denetim Enstitüsü)

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Aralık 2016, Çarşamba / 9933 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler