Üniversitemizden Kütahya Çevik Kuvvet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın, Öğrenci Konseyi Üyelerimiz, Öğrenci Topluluk Üyelerimiz ve Üniversitemiz idari personelinden oluşan heyet, 10 Aralık’ta İstanbul’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle Kütahya Çevik Kuvvet Müdürlüğüne taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Üniversite heyetimiz Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve Emniyet Müdürlerine başsağlığı dileğinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören yaşanılan bu menfur terör olaylarını kınayarak terör maşasıyla Türkiye üzerine planlar yapanların hedeflerine hiçbir zaman ulaşmayacağını söyleyerek Şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Emniyet Müdürü Hasan Çevik, taziye ziyaretinden dolayı Üniversitemize teşekkür ederek teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceklerini ve mücadelelerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2016, Pazartesi / 2700 defa okundu.

Etiketler : dpü,