Kütahya Engelli Komisyonu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kütahya Valiliği tarafından oluşturulan, Engelli STK ve kamu kuruluşları temsilcilerinden oluşan Engelli Komisyonu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Engellilerin daha kaliteli hayat sürmesi için önemli çalışmalara imza atan Üniversitemize teşekkür ziyaretinde bulunan Engelli Komisyonu Üyeleri desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e şükranlarını sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören “Bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Dumlupınar Üniversitesi olarak engelliler için önemli projeler hayata geçirdik. Bu çalışmalarımız diğer birçok üniversite tarafından örnek alındı. Bundan sonra da Türkiye’de engelli kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın hayat kalitesini arttıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Aralık 2016, Cuma / 2493 defa okundu.

Etiketler : dpü,