Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzda Geniş Katılımlı Toplantı Düzenlendi

Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzda, öğrencilerinin sorunlarına çözüm bulmak ve öğrencilerin beklentilerinin karşılanması ile ilgili toplantı yapıldı. Toplantı Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Emniyet Amir V. Fikret Gün, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımız ve Sekreterimiz, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Sivil toplum kuruluş yetkilileri, Merkez Mahalle Muhtarları ve İlgili Esnafların katımı ile gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımı, öğrencilerimizin sorunlarını ve beklentilerini anlatan bir sunum yaptı. Sorunlar ulaşım, ikame, sosyal yaşam ve sağlık olmak üzere dört ana başlık altında incelendi ve çözüm önerileri tartışıldı. Atılacak somut adımların kararlaştırıldığı toplantı iyi dilek temennileri ile son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Kasım 2016, Çarşamba / 1987 defa okundu.

Etiketler : dpü,