Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, YÖK’ün Düzenlediği FETÖ ve Paralel Devlet Yapılanması ile Mücadele Toplantısı‘na Katıldı

Ülkemizde yaşanılan hain darbe girişiminin ardından Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın daveti üzerine devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleri bir araya gelerek Ülkemiz adına çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen ve milli iradeyi hedef alan darbe teşebbüsüne karşı YÖK ve üniversitelerin ortak tepkisi kaleme alındı. Metinde üniversitelerin yekvücut olarak demokrasinin, milli iradenin yanında yer aldığı vurgulandı.

Gerçekleşen toplantının ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman, YÖK Başkanı ve beraberindeki rektörleri TBMM’de kabul etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Temmuz 2016, Pazartesi / 16555 defa okundu.

Etiketler : dpü,