Vali Şerif Yılmaz’dan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e Veda Ziyareti

Kütahya Valiliğini 3 yıldır sürdüren ve son Valiler Kararnamesiyle Burdur Valiliği‘ne atanan Vali Şerif Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN’e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof.Dr. Remzi GÖREN,  Vali Şerif Yılmaz’ın gayretleri neticesinde şehir-üniversite iş birliğinde önemli bir mesafe kat edildiğini vurguladı ve Vali Şerif Yılmaz'a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dileyerek bir tablo takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Şerif Yılmaz, “Üniversiteler şehirlerin lokomotifleri olmak ve şehirle, milletle bütünleşmek zorundadır. Üniversiteler, sadece İlkokul, ortaokul, lise üstü yüksek okul olmamalı, üniversal olmak zorundadır. Üniversiteler ilim ve bilim yuvalarıdır. " dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Haziran 2016, Salı / 3381 defa okundu.

Etiketler : dpü,