Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Domaniç Gezisi Düzenlendi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz tarafından Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. Sınıf öğrencilerine yönelik Domaniç gezisi düzenlendi. Geziye Öğr. Grv. Evren Başar, Öğr. Grv. Harika Özkan, Bilgisayar İşletmeni Ersin Aslan ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2.sınıf öğrencileri katıldı.

Düzenlenen gezide öğrenciler Ersin Aslan rehberliğinde sırası ile Domaniç Doğa yürüyüşü alanı, Sarıkız (Ilıcaksu), Mızık Çamı, Domaniç Meslek Yüksekokulu ve Hayme Ana Hatun Türbesini gezdi. Etkinliğe katılan öğrenciler gezi sırasında bol bol fotoğraf çekindiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2016, Perşembe / 1921 defa okundu.

Etiketler : dpü,