Arkeoloji Bölümümüzden Fotoğraf ve Bitirme Projeleri Sergisi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından, Temel Fotoğrafçılık Dersi kapsamında Arkeoloji Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin çektiği fotoğraf Sergisi ve bu yıl ilk defa Arkeoloji Araştırmaları kapsamında lisans öğrencilerin hazırladığı Bitirme Projeleri Sergisi gerçekleştirildi.

Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Fuaye Alanı’nda gerçekleşen sergiye Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Anıl İça, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Orhan Murat Kalfa Arkeoloji Bölümünden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılış konuşmasında Arkeoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nejat Bilgen, öğrencilerimizin çalışmaları sonucunda bu sergiyi açtık, bitirme tezi yerine bitirme projeleri yapmaya karar aldık ve çok güzel çalışmalar ortaya çıktı dedi.

Fen Ve Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Anıl İça bu güzel projelerin ve sergilerin sadece bu alanda kalmaması daha geniş kitlelere ulaşması gerektiğini belirtti ve konuşmalarının sonunda Arkeoloji bölüm başkanı ve hocalarına ayrıca öğrencilere teşekkür ederek sergiyi gezdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2016, Salı / 2976 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler