Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bin Umut

Altıntaş MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü 2. Sınıf öğrencilerimiz güzel bir projeye imza attılar. Bir defter, bir silgi, bir kalem de bizden diyerek başlattıkları kampanya ile Altıntaş İlçesi Sevdiğin Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin ihtiyacı birçok malzemeyi sağlamayı başardı. Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda açtıkları yardım standı ile öğrencilerden ilköğretim öğrencilerine ulaştırmak üzere kalem, silgi, kitap gibi eğitim araç-gereçleri topladılar.

Aynı zamanda Altıntaş esnaflarından ve Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut tarafından sağlanan maddi destekler ile 100 tane öğrenciye resim defteri, defter, kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan hediye paketi temin edildi. Birçok hikâye kitabı ve boyama kitabı; 6 tane futbol topu, 4 tane basketbol ve 4 tane voleybol topu; her öğrenciye çikolata ve meyve suyu gibi birçok hediyeler hazırlandı. Alınan bu hediyeler Sevdiğin Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilere dağıtıldı.

Okul ziyaretinin Miraç Kandili gibi güzel ve anlamlı bir günde olması yapılan etkinliğin anlamı ile bütünleşerek karşılıksız iyilik yapmanın insanları ne kadar mutlu ettiğini bir kez daha gösterdi.

Yüksekokulumuzun öğrencileri ve öğretim elemanları, Sevdiğin Köyü İlkokulu ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri tarafından çok iyi bir şekilde karışılandılar ve tek tek tüm sınıflara girerek öğrencilerle vakit geçirdiler. Okul yönetimi tarafından düzenlenecek olan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen bilim şenliğine davet edildiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mayıs 2016, Pazartesi / 2150 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler