Gençlik ve Spor Paneli

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından oturum başkanlığını Sosyoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Talip Karakaya‘nın yaptığı, konuşmacı olarak Gençlik ve Bilim hakkında Cihan Buğdaycı, Gençlik ve Sağlık hakkında Cüneyt Çimentepe, Gençlik ve Eğitim hakkında Tuğçe Bozlak, Gençlik ve Kültür hakkında Göknur Karababa’nın katıldığı Gençlik ve Spor Paneli düzenlendi. Gerçekleşen panele katılım yoğundu.

Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin temel konularda bilgilendiği panelde konuşmacılar, gençlerin karşılaşacağı durumlar ve gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi. Panelistler, gençlerin üzerinde önemle durması gereken bilim, sağlık, eğitim ve kültür konularında düşüncelerini paylaştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2016, Çarşamba / 2279 defa okundu.

Etiketler : dpü,