Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüzün 4. Sınıflar Proje Ürünleri Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. sınıf Grafik Ana Sanat Dalı Öğrencileri Proje Ürünleri Sergisi GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Fuayesinde açıldı. 40 Öğrencimizin Proje Ürün Tasarımlarının sergilendiği açılışta, Proje Derslerini yürüten Doç. Dr. Levent Mercin, Öğr. Grv. Mehmet Pehlivan ve ayrıca bölüm hocalarımızdan Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan birer konuşma yaptı.

Projenin konu ve ürünleri arasında; kurumsal kimlik ve plak kapağı tasarımları, iki ve üç boyutlu eğitim materyalleri, hikaye, kitap ve tarihimizdeki Dumlupınar Meydan Muhaberesi’nin anlatıldığı betimlemelerin illustrasyonları, Türk atasözleri ve deyimler ile ilgili kavramsal tasarımlar, Afiş tasarımları, öğrencilerin gözüyle Güzel Sanatlar Fakültesi tanıtım videosu, sosyal içerikli çevreye karşı duyarlılık kazandırmak amacıyla hazırlanmış kamu spotu filmi, cep telefonu kullanıcı dostu arayüz tasarımları, logo tasarımları, kültürel değerlerimizi yaşatmak için üzerinde Türk motiflerinin kullanıldığı kredi kartı tasarımları, yönlendirme ve bilgilendirme grafik tasarımlar, ürün ambalajı ile etiket tasarımları ve sanat akımlarından örnek çalışmalar sayılabilir. Fakültemiz bölüm başkanları Doç. Nurettin Gülaçtı, Doç. Dr. Pelin Avşar, Yrd. Doç. Dr. Haldun Şekerci öğretim elemanları ve öğrencilerin açılışına katıldığı sergi 27 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacaktır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2016, Çarşamba / 1878 defa okundu.

Etiketler : dpü,