Gediz MYO Öğrencilerimiz Kütahya Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün daveti üzerine Gediz Meslek Yüksekokulu kız öğrencilerimizden oluşan 34 kişilik bir grup öğrenci Öğr.Gör. Hasbiye Dizman eşliğinde Kütahya Gençlik Merkezi’ne gezi gerçekleştirdi. Gezi sürecinde gençlik merkezinde kahvaltı ikramı yapıldıktan sonra gençlik merkezi gezildi. Yetkililer tarafından merkezde ne tür aktiviteler yapıldığı hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Gezinin devamında Kent Tarihi Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Çini Müzesi, Macar Evi, Jeoloji Müzesi ve Ulu Cami gezilerek Hammâm-î Ziyafe’de öğlen yemeği yendikten sonra Kütahya Kalesi’ne çıkıldı. Daha sonrasında Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi ve Sera Alışveriş Merkezi’ne gidildi. Geziyle birlikte Kütahya’yı tanıma fırsatı bulan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğr. Gör. Hasbiye Dizman,  Kütahya Gençlik Merkezi ve Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine Gediz Meslek Yüksekokulu ve öğrenciler adına emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mayıs 2016, Salı / 2249 defa okundu.

Etiketler : dpü,