Futbolun Beyefendileri Üniversitemizde

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Etik Topluluğu tarafından, Moderatörlüğünü Doç. Dr. Mehmet Acet’in yaptığı, konuşmacı olarak Türk futbolunun emektar futbolcuları Oğuz Çetin ve Ergün Penbe‘nin katıldığı Futbolun Beyefendileri Söyleşisi düzenlendi. Söyleşi öncesi Oğuz Çetin ve Ergun Penbe Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen söyleşide Türk futbolu hakkında açıklamalarda bulunan konuklar, holiganlığın sporu zedeleyen bir yara olduğunun altını çizerek taraftarlığın rakibe saygı duymayı gerektirdiğini ve sporun fair play çerçevesinde olmasını vurguladılar.

Söyleşide kendi tecrübelerini de aktaran Oğuz Çetin ve Ergün Penbe öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mayıs 2016, Cuma / 3382 defa okundu.

Etiketler : dpü,