Ahmet Yakupoğlu Buluşmalarının 4.sünde Gerçekleştirildi

Fen Edebiyat Fakültemiz tarafından düzenlenen Ahmet Yakupoğlu Buluşmalarının 4.sünde Ahmet Yakupoğlu’nun öğrencilerinden oluşan heyet Şah Neylerle unutulmaz bir gece yaşattı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Anıl İça’nın açılış konuşmasının ardından gezek havasında geçen gecede misafirler hem Ahmet Yakupoğlu ile olan anılarını anlatıp hem de Türk Musikisinden eserler icra ettiler.

Prof. Dr. Anıl İça; Üniversitemiz Ahmet Amca’nın emanetlerini en iyi şekilde korumaya ve yaşatmaya devam edecektir diyerek, Ahmet Amca’nın öğrencilerine ve programa teşrif eden misafirlere teşekkür etti. Programa Ahmet Yakupoğlu’nun öğrencilerinin yanı sıra Fakülte Dekanları, Daire Müdürleri ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2016, Perşembe / 2017 defa okundu.

Etiketler : dpü,