İş Dünyasında Yenilikçiler

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Akılcı Kurumsal Girişimci Proje Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak ASELSAN AR-GE Manager Hacer Selamoğlu, Arçelik AR-GE Grup Lideri Evrim Özgül, Anadolu Isuzu AR-GE Şefi Cengizhan Bilgin’in katıldığı İş Dünyasında Yenilikçiler Etkinliği düzenlendi.

Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan konuklar Türkiye’deki ve dünyadaki AR-GE çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vererek son dönemdeki gelişmeleri aktardı. Son yıllarda AR-GE konusunda önemli atılım yapan Türkiye’nin, mühendislik alanında önemli üniversitelere sahip olduğunu söyleyerek Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin de Türkiye’nin en önemli mühendislik fakültelerinden biri olduğunu vurguladılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2016, Cuma / 2094 defa okundu.

Etiketler : dpü,