Öğrenci Gözüyle Simav’ın Sorunları ve Çözüm Önerili Panel

Simav Kaymakamlığı, Simav Belediyesi ve Simav Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen Öğrenci Gözüyle Simav’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli Simav Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapıldı. Panele Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Hayırsever İşadamı Dr. İbrahim Naci Eren, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Özel Sektör Temsilcileri, Simav Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Panel sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün katılımlarından dolayı Kaymakam Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a çiçek takdiminde bulunmuştur.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2016, Perşembe / 1812 defa okundu.

Etiketler : dpü,