Sosyal Bilimlerde TÜBİTAK Projesi Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirildi.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen 2015 Teknik Destek Programı Yılı kapsamında Sosyal Bilimler Enstitümüz tarafından hazırlanan ve desteklenmeye hak kazanan “Sosyal Bilimlerde TÜBİTAK Projesi Hazırlama Eğitimi Projesi” gerçekleştirildi. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Adnan Kasman tarafından verilen eğitime katılımın yoğun olduğu gözlendi.

5 gün süren 20 saatlik eğitimde, sosyal bilimler alanında çalışan akademisyenlere TÜBİTAK projelerinin yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar, proje başvuru süreci ve şartları, projelerin değerlendirme ölçütleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Sosyal Bilimler Enstitü Müdürümüz ve Proje Koordinatörümüz Doç. Dr. Niyazi Kurnaz, “Sosyal bilimler alanında TÜBİTAK projeleri oldukça az sayıda. Üniversitemizde görev yapan sosyal bilimci akademisyenlerimiz, kendi alanlarında güzel ve yararlı projeler gerçekleştirerek fark yaratmak istiyor. Biz de akademisyenlerimizin bu çabalarına destek olmak amacıyla bu projeyi hazırladık.” değerlendirmesinde bulundu.

Bu eğitim ile önümüzdeki dönemlerde Üniversitemizde TÜBİTAK’a sunulan proje sayısında artış sağlanması hedefleniyor.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Ocak 2016, Perşembe / 5763 defa okundu.

Etiketler : dpü, sakarya üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler