Resimde Hayal Gücünün Gelişimi ve Özgün Yorumlama Teknikleri Konferansı Düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültemiz tarafından konuşmacı olarak Sanatçı Erhan Cihangiroğlu’nun katıldığı Resimde Hayal Gücünün Gelişimi ve Özgün Yorumlama Teknikleri Konferansı düzenlendi. Gerçekleşen konferansa ilgi yoğundu.

Konferansta Erhan Cihangiroğlu çalışmalarının yaratım süreçleri üzerinden gerçekleştirdiği sunumda, birçok sanat üretimi örneğini katılımcılarla paylaştı. Eserler üzerinden tecrübelerin, ilgi alanlarının, hayal gücünün ya da kişisel düşüncelerin sanatsal fikirlere ve üretimlere dönüştürülebilmesi konusunda bilgiler verdi. Ayrıca sanatsal çalışmalarda konu, malzeme, teknikler üzerine ve günümüz sanat ortamı ile ilgili de öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Aralık 2015, Cuma / 5758 defa okundu.

Etiketler : dpü, tubif,