Üniversitemizde Scorp Söyleşisi Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Genç Girişimciler Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Scorp Genel Koordinatörü Batu Uğrasızın katıldığı Scorp Kampüste Söyleşisi düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Batu Uğrasız Scorp’un gelişim sürecinden bahsederek Scorp’un tamamen yerli bir marka olduğunu ve 9 ayda 1.500.000 indirilme başarısı yakaladığını söyledi. “Dünyanın en samimi sosyal medyası” sloganını kullandıklarını hatırlatan Batu Uğrasız veri bankalarındaki 4.500.000 video arşivinin de korumacısı olduklarını söyledi.

Başarıya ulaşmak için hedefleri doğrultusunda net adımlarla ilerlemek olduğunu söyleyen Batu Uğrasız; herkesin bir amaç uğruna yaşaması gerektiğini dile getirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2015, Salı / 2706 defa okundu.

Etiketler : dpü,