Emet Meslek Yüksekokulumuz Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Emet Meslek Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, MYO Müdür Yardımcımız Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Uğur Saylan danışmanlığında, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.

Gelişen turizm sektörünü yakından takip etmek ve yüksekokulda edinmiş oldukları bilgilerine yeni boyutlar kazandırmak amacıyla etkinliğe katılan öğrencilerimiz, sektördeki satış teknikleri hakkında bilgiler edinirken, tur şirketleri ve otel işletmeleri ile de staj ve iş görüşmeleri yapma fırsatı buldu.

Öte yandan etkinliğe katılan öğrencilerimiz; Kütahya’nın turizm değerleri olan Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtları, Kütahya’nın geleneksel kıyafetleri, termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetlerinin tanıtıldığı Kütahya standını da ziyaret etti. Öğrencilerimiz Kütahya standında Vali Şerif Yılmaz ile de sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Aralık 2015, Pazartesi / 1822 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler