Turizm Programları Koordinasyon Toplantısı

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz ile Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ve Emet Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Turizm Programları akademisyenleri arasında Turizm Programları Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde organize edilen koordinasyon toplantısına Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun ve Emet Meslek Yüksekokulumuzun turizm programlarında görev yapan öğretim üyesi ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda meslek yüksekokullarımız arasında  akademik alanlarda işbirliği konuları görüşüldü. Daha sonrasında ise misafir öğretim elemanları ile beraber Tavşanlı Belediyesi tarafından Yüksekokulumuza  tahsis edilen arazi (Tavşanlı ilçesinin Göbel yerleşkesinde yapılması düşünülen uygulama oteli için) ve Göbel yerleşkesinde bulunan termal tesisler ile lüks konaklama apartları gezildi.

Turizm Programları Koordinasyon Toplantısına Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr.  Bülent Cırık, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Zafer Güven ve öğretim elemanlarımız Yrd. Doç. Dr. E. Tuba Beydilli, Öğr. Gör. Uğur Ceylan, Öğr. Gör. Gülşen Öz ile Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz, Turizm ve otel işletmeciliği programımızdan  Yrd. Doç. Dr. Yasemin Tekin ve Arş. Gör. İbrahim Akça  katıldı.

Toplantı sonrasında Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr.  Ömer Zafer Güven misafir öğretim elemanları adına, böyle bir organizasyon düzenlediği için  Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık’a teşekkürlerini iletti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Aralık 2015, Cuma / 2836 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler