Tezhip Sanatı Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültemizde, Zuhal Sünger’in Tezhip Sanatı Sergisi açıldı. Yapılan açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Altuncu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yapılan açılışta konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Altuncu şunları söyledi: “Zuhal Hanım Kütahya’nın yetiştirdiği önemli sanatçılardandır. Zuhal Hanım daha önceki başka sergilerimize sanat çalışmalarıyla katkıda bulundu. Bugün de kendisinin çalışmalarından oluşan sergiyi açıyoruz. Zuhal Hanım Sürekli Eğitim Merkezimizde (DPÜ-SEM) Tezhip Sanatı ile ilgili sertifikalı kurslar verecek.”

Zuhal Sünger’de açılışta yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Sergimin açılışında katkıları olan Rektörümüze, Dekanımıza, değerli hocalarımıza teşekkür ederim. Bu sergimizin amacı Tezhip Sanatı’nı genç kuşaklara öğretmek, onlara Tezhip Sanatı’nı sevdirmektir. Sergimizin açılışına gelen siz değerli konuklarımıza bir kez daha teşekkür ederim.”

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ekim 2015, Cuma / 3754 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler