Kayıt Heyecanı Başladı

Üniversitemizde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. Üniversitemize yeni yerleşen adaylar, kayıtlarını 28 Temmuz- 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapabilecek. Öğrenci adayları şahsen başvuru yaparak kayıt yaptırmak isterlerse işlemlerini yerleştikleri fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarında 04-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yaptırabilecekler.

Üniversite heyecanını daha fazla yaşamak, kazandığı üniversiteyi daha yakından görmek isteyen öğrencilerimiz aileleri ile birlikte yerleşkelerimizi gezip kayıtlarını fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda yaptırmaktadır. Üniversitemizin Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleşkesi’ne ilk kez gelen aileler, yerleşkelerimizin çok güzel olduğunu belirttiler.

Üniversitemize ilk defa kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler Kütahya’yı, Evliya Çelebi Yerleşkesi’ni ve Germiyan Yerleşkesi’ni beğendiklerini belirterek eğitim öğretim yılının başlamasını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

Ayrıca Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde, özel öğrenci yurtlarının, sivil toplum örgütlerinin kurduğu stantlarda öğrenciler merak ettiklerine cevap bulurken Kütahya hakkında ayrıntılı bilgiye ulaştılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ağustos 2015, Salı / 7593 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler