Gediz Meslek Yüksekokulumuzun Kontenjanları % 96 Oranında Doldu

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Meslek Yüksekokulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıt döneminde, bu yıl ilk defa kayıt olacak birinci sınıflarda mevcut 831 kontenjan için 801 öğrencinin yerleştirildiğini kalan kontenjanın ise ek yerleştirme ile dolacağını ve tüm kontenjanların doluluk oranının % 100 olacağını beklemekteyiz. Büro Yönetimi ve Yönetici asistanlığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümleri bu yıl yeni açılan bölümlerimizdir ve kontenjanların tamamı doludur.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Meslek Yüksekokulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıt döneminde, bu yıl ilk defa kayıt olacak birinci sınıflarda mevcut 831 kontenjan için 801 öğrencinin yerleştirildiğini kalan kontenjanın ise ek yerleştirme ile dolacağını ve tüm kontenjanların doluluk oranının % 100 olacağını beklemekteyiz.  Büro Yönetimi ve Yönetici asistanlığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümleri bu yıl yeni açılan bölümlerimizdir ve kontenjanların tamamı doludur. 

Bu yıl ilk defa uygulanan E-Devlet kayıt yöntemiyle isteyen öğrencilerimiz okul kayıtlarını elektronik olarak uzaktan yapmaktadırlar. 28 Temmuz 2015 tarihinde başlayan E-Devlet kayıtları, 5 ağustos 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Meslek yüksekokulumuz eğitim öğretimde yeterli Akademik kadrosu, alt yapısı, sosyal, sportif, teknik donanım ve çevre düzenlemesi tamamlanmış kampus alanı ile tercih edilen bir yüksek öğrenim kurumudur.   Yeni kayıt olan öğrencilerimize de hoş geldiniz derken,  tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ağustos 2015, Salı / 2309 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler