Üniversitemiz İlçe Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemize bağlı ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokullarımızda Mezuniyet Törenleri gerçekleştirildi. Yapılan törenlere ilçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Garnizon Komutanları, Meslek Yüksekokul akademisyenlerimiz, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Gerçekleşen törenlerde Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören şunları dile getirdi: “Öğrencilerimize, Üniversitemizde sıcak bir aile ortamında eğitim verdik. Şimdi bu güzel aile ortamından eğitimlerini tamamlamış bir şekilde uğurluyoruz. DPÜ’den mezun olan gençlerimizin hayatlarında başarılı olmalarını, ideallerine ulaşmalarını diliyorum. Ailelerini böyle güzel gençler yetiştirdikleri için kutluyorum.”

Sahip olduğunuz mesleğin kadrini, kıymetini bilin diye öğütler veren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören sözlerini şöyle sürdürdü: “Diplomaya değer verecek sizlersiniz. Diplomanıza; bilginizle, mesleğinizle, fikrinizle değer katacaksınız. Çalışmaz, üretmez diplomanıza değer katmazsanız; diplomanız kâğıt parçası olarak kalır.”

Meslek Yüksekokullarımızdan dereceye girerek mezun olan öğrencilere diplomaları törenle takdim edildi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Haziran 2015, Pazartesi / 3794 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, şehit astsubay ömer halisdemir kütüphanesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler